Endüstriyel bulaşık makineleri, en modern teknolojiyi kullanarak maliyetlerinizi önemli ölçüde düşürür.
Endüstriyel bulaşık makineleri, catering firmaları, oteller, restoranlar, cafeler, barlar, pastaneler gibi kısaca sudan tasarruf, işçilikten tasarruf, enerjiden tasarruf, zamandan tasarruf etmek isteyen ve hijyene önem veren pek çok işletme tarafından tercih edilmektedir.
- endüstriyel bulaşık makinesi kullanma talimatı
- sanayi tipi bulaşık makinası kullanımı
- endüstriyel bulaşık makinesi kullanımı
- sanayi tipi bulaşık makinesi nasıl çalışır
- sanayi tipi bulaşık makinesi çalışma prensibi
- öztiryakiler bulaşık makinesi kullanma kılavuzu
- neo bulaşık makinesi servisi
Endüstriyel bulaşık makineleri, özel teknolojileri sayesinde gösterdikleri üstün performansları ile dakikalar içerisinde birden çok sepet bulaşığı yıkayacak kapasiteye sahiptir. Endüstriyel tip bulaşık makineleri için en temel özellik; minimum su ve enerji tüketimi ile maksimum hijyen sağlamaktır.
Endüstriyel bulaşık makineleri, elektriğe takılı olduğu müddetçe suyunu alıp ısıtarak çalışmaya hazır konumda bekler. Bulaşık makinesinin start alması ile motor suyu pompalar ve fıskiyelerden tazyikli sıcak ve deterjanlı su ile makinenin içerisindeki bardak veya tabakların yüzeylerini temizler. Yıkama aşaması bittiğinde içerisinde parlatıcı olan kaynama derecesindeki tazyikli su ile ayrı fıskiyelerden durulama işlemi yapılır.
Daha sonra bulaşıklar üzerindeki suyu akıtıp kurutarak yıkama işlemi bitirilmiş olur. Bu makineler en zorlu görevlerde kullanılan, endüstriyel yıkama makineleridir ve en son bulaşık yıkama teknolojileri ile donatılmıştır.
Endüstriyel bulaşık makinesi almaya karar verenler için birçok seçenek mevcuttur;
- Bardak ve Bulaşık Yıkama makineleri
- Bardak Yıkama makineleri
- Set altı bulaşık yıkama makineleri
- Kazan – Tepsi yıkama makineleri
- Giyotin tip 1000 ‘lik (tabaklı) Bulaşık Yıkama makineleri
- Giyotin tip 2000 ‘lik (tabaklı) Bulaşık Yıkama makineleri
- Konveyörlü tip tırnaklı bulaşık makineleri
Bardak Yıkama Makinelerini Ayıran Özellikler
Her sektörde ve araç gereçte olduğu gibi bardak yıkama makinelerinde de çok fazla marka ve model vardır. Her işletme kendi ihtiyacına ve kesesine uygun bir bardak yıkama makinesi almak ister. Peki nedir bu makinelerin aralarındaki farklar Endüstriyel Mutfak Ekipmanları markaları öncelikle bardak yıkama makinalarında kullandıkları malzemeyle öne çıkarlar. Kullanılan paslanmaz çelik kalitesi sizi yıllar boyunca mağdur etmeyecektir. İkinci önemli konu makinelerin çok dayanıklı olması ki bu konu gerçekten çok önemlidir. Bir diğer özellik ise NeoSystem bardak yıkama makinası çift cidarlıdır. Yani kenarlarda çift sıra metal kaplama vardır ve içinde de izolasyon malzemesi bulunur. Böylelikle bu makineler çalışırken ısıyı dışarı vermezler. Bu da mutfakta çok daha rahat bir ortamda çalışma fırsatı verir.
Bardak ve Bulaşık Yıkama Makineleri
Set altı-Tezgah Altı Endüstriyel bulaşık makineleri hızlı bir şekilde bardak ve tabakların yıkanmasına ihtiyaç duyulan yerlerde kullanılabilir. Bu sebeple Ev tipi bulaşık makinelerinden ayırt etmek için endüstriyel tip bulaşık makineleri veya sanayi tipi bulaşık makineleri olarak anılabilir. Endüstriyel-Sanayi tipi bulaşık makinaları restoranlarda, cafelerde, otellerde, kahvehanelerde, çay ocaklarında ve yoğun bardak ve tabak yıkanan tüm alanlarda kullanılabilir. Endüstriyel-Sanayi bulaşık makinesi fiyatlarını öğrenmek için teklif formunu doldurmanız gerekmektedir. En kısa sürede tarafınıza fiyat bilgisi gönderilecektir.
- endüstriyel bulaşık makinesi kullanma talimatı
- endüstriyel bulaşık makinesi kullanımı
- sanayi tipi bulaşık makinası kullanımı
- sanayi tipi bulaşık makinesi çalışma prensibi
- sanayi tipi bulaşık makinesi nasıl çalışır
Giyotin tip 1000-2000 (tabaklı) Konveyörlü Bulaşık Yıkama makineleri
Giyotin tip ve 1000 saat/kapasiteli ürünler orta büyüklükteki restoran ve catering firmaları tarafından tercih edilmektedir. Büyük restoranlar ve yemek sanayiler ise konveyörlü tip kapasiteleri 2000 tabak/saatten 6000 tabak/saate kadar değişen bulaşık yıkama makinelerini tercih etmekteler.
Mutfaklarda bu kriterlere sahip olması gereken ürünlerden bir tanesi de endüstriyel tip bulaşık yıkama makineleridir. İşletme mutfaklarında bulaşık yıkama makinesi kullanımı kaliteli yıkama, düşük yıkama maliyetleri, yüksek verimlilik ve hijyen konusunda avantaj sağlar.
Kaliteli bir yıkamayı hijyen açısından ele aldığımızda, su sıcaklığının ön yıkamada 40–45 derece, ana yıkamada 55–65 derece ve durulamada ise 80–85 derece olması gereklidir.